Blogger Widgets

2015. június 7., vasárnap

Helyzetjelentés - Intézet, edzés és játékos este


Sziasztok!

Amióta utoljára jelentkeztem, sok minden történt. (A Könyvhét miatt most nem voltam olyan sokáig netközelben.) De most akkor következzen az összefoglaló! 

Kaptunk jó pár érdekes képet a forgatásról: egyrészt kiderült, hogy Simonnak (és a bandájának?) van egy színes furgonja, az éjszakai forgatáson Clary már keményebb ruhákat húzott, és megkaptuk az első képeket az intézetről is. A kulisszák mögül érkezett egy újabb edzős videó is, és képek is, a srácok villantottak. 
Raphael első videóüzenete is befutott, nagyon izgatott, hogy benne lehet a sorozatban, bár őszintén szólva kicsit elvonják az ember figyelmét a karizmai. És ha már újabb szereplők, Hodge is bejelentkezett, hamarosan már ő is Torontóban lesz a többiekkel.
Ami talán még ennél is izgalmasabb, tegnap a szereplők összeültek egy játékos estére, és élőben közvetítették. Sajnos a teljes felvétel nincs meg, ellenben kaptunk sok képet és egy rövid videót is. Dom és Matt (aka Jace és Alec) édesen civódtak, hogy ki a csaló, a "Vérfarkas" nevű játékot pedig végül Kat nyerte. Az asztalnál ülő fiatal srácról pedig kiderült, hogy Alan (Valentine) fia.

A sok kép miatt megint töröm a bejegyzést, a folytatésért majd kattintsatok!






























































2 megjegyzés:

  1. Ha emlékeztek, a könyvben volt Ericnek furgonja, amit használt többek között Simon is! Mondjuk az angyali erő rúnát nem értem az oldalán!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem (habár erről biztos nem lesz szó a sorozatban) Clary-t bízták meg a kocsi festésével. És a rúna úgy jöhetett, mint a filmben, hogy ő sem tudta, mit jelent.

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets