Blogger Widgets

2016. február 27., szombat

Újabb Lady Midnight részlet + hivatalos illusztráció


Sziasztok!

Cassandra Jean a Lady Midnightot beharangozandó jeleneteket rajzol meg nekünk, ezek közül a képek közül kaptunk egyet most, mellé pedig Cassie egy részlettel is meglepett minket. (A többit is hozom majd.)




- Miért húztad ki a nyilat? - követelte a választ Emma, miközben lehúzta a saját kabátját és lehúzta a pulcsiját is. Egy top volt alatta. Megtörölgette vele a fiú mellkasát, próbált annyi vért letörölni, amennyit csak tudott. 
Jules hevesen kapkodta a levegőt. - Mert amikor valaki meglő egy nyíllal, a reflexszerű válaszod nem az, hogy "Kösz a nyilat, azt hiszem, megtartom egy időre". 
- Jó tudni, hogy a humorod még mindig megvan. 
- Égetett - felelte Julian. - Nem úgy, mint egy normális seb. Hanem mintha valami lett volna a nyílhegyen, sav vagy valami. 
- Raziel - motyogta Emma. Annyi vért itatott fel, amennyit csak tudott. Még mindig folyt a vér a lőtt sebből, vékony patakokban csordogált le a hasán, feltöltve a mélyedéseket hasfalának izmain. 
Emma mély levegőt vett. - Túl vékony vagy - mondta, olyan vidáman, amennyire képes volt. - Túl sok kávé, nem elég palacsinta. 
- Remélem, ezt írják majd a sírkövemre. - Jules hirtelen levegő után kapott, amikor Emma közelebb csúszott, és ő is csak ekkor döbbent rá, hogy a fiú ölében ül, térdei Julian csípőjének két oldalán feküdtek. Bizarr módon intim helyzet volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets