Blogger Widgets

2015. augusztus 26., szerda

"A" is beköszönt az Árnyvadászoknak


Sziasztok!

Van itt esetleg olyan, aki követi a Pretty Little Liars sorozatot? (Azoknak üzenem: rettentő kitartóak vagytok, ha még mindig.) Mindenesetre félre a tréfát, ugyanis maga "A" is beköszönt az Árnyvadászoknak. 

Azoknak, akik nem ismerik a sorozatot: a főszereplő lányokat egy titokzatos alak tartja sakkban, aki mindig minden titkukra fényt derít, és ezzel zsarolja őket és teszi pokollá az életüket. Az üzeneteket pedig mindig "A" aláírással kapják. Ennél jobban nem másznék bele, mindenesetre baljós jel, ha a szignó felbukkan...

És hát, a Shadowhunters ABC sorozat, ahogy a Pretty Little Liars is, és ez történt:



Ó, és ezzel felélesztettük az Amikor két fandom találkozik rovatot is. :D

3 megjegyzés:

  1. Ez az anarchia jele. Nem kötekedés, csak gondoltam leírom. Mellesleg régóta olvasom az oldalt és nagyon köszönöm mindenki nevében, hogy friss infókkal látsz el minket! =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az lehet. Mindenesetre a készítők direkt PLL utalásként helyezték el.

      Törlés
  2. Akkor a készítők nem ismerik elég jól a másik sorozatot... :) Egyetértek az előttem szólóval, ez valóban az anarchia jele. A PLL-ben csak egy sima A szokott lenni esetleg így - A. Én ugyan csak a 2. évadig láttam eddig, de nem rémlik, hogy bármikor is egy körbe írták volna az A-t. Gondolom pont azért mert annak már megvan a maga jelentése.

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets