Blogger Widgets

2013. május 23., csütörtök

A Titkos Projekt


Sziasztok!

Emlékeztek még a titkos projektre, aminek a keretében olyan képeket gyűjtöttünk, amelyekkel azt üzenjük Jamie-nek, hogy szeretjük?

Nos, a videó elkészült, mennyiségi okokból nem került bele minden kép. De készült egy honlap is mellé, és itt elvileg az összes beküldött kép megtalálható, de én végignéztem a honlapon lévő képeket, és a magyarokat nem találom. :( Mindenesetre nem adom fel, a Fangirlish még gyűjti a képeket, amiket egy fotóalbumba tesznek, és odaadják őket Jamie-nek a ComicConon. Szóval azok utólag engedelmével, akik képet küldtek, elküldöm őket a Fangirlishnek!

Mindenesetre a honlap címe: http://mortalinstrumentslove.com/

Közben konzultáltam más kisebb országgal, akik képeket küldtek, többek között a lengyel és a fülöp-szigeteki képek sincsenek köztük. :( (Pedig a lengyeleknek több, mint 100 képük volt! Nem elképesztő?)

És itt a videó:




A lengyel rajongók végül készítettek egy saját videót, ami önmagában is több, mint 6 perc!


3 megjegyzés:

  1. Felháborító, hogy a kisebb országokat mindig kifelejtik... Mi februárban egy sorozat általunk kedvelt színészének a szülinapjára csináltunk szintén egy ilyen video-projektre egy képet és nem rakták ki... Pedig az volt a cél akkor, hogy minél több országból érkezzen kép...

    VálaszTörlés
  2. Arrol esetleg lehet szó,h egy magyar videót is csinálunk az összegyűlt rajongói képekből? :3 :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából nincs annyi kép, hogy érdemes lenne belőle videót csinálni...

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets