Blogger Widgets

2015. július 12., vasárnap

Malec


Sziasztok!

Úgy döntöttem, ez a kép külön posztot érdemel, nincs apelláta. :) 

Cassie megjegyzése:
"Malec. Az egész kép. Nehéz volt összehozni! Matt és Harry két különböző jelenetet forgatott. El kellett rabolnom őket, és elrángatni az Intézetes díszlethez. Azt mondtam nekik, gondoljanak komolyan Malecre, ez megmagyarázza az arcukat."


10 megjegyzés:

  1. Óóóóó :) Az egyetlen dolog, amit picit sajnálok az az, hogy Harry alacsonyabb, mint Matt. De annyi baj legyen, nagyon cukik. :D Matt annyira Alec. Te jó ég, még mindig nehezemre esik elhinni, hogy ennyire tökéletes embert találtak a szerepre. *_* Alig várom a sorozatot!!

    VálaszTörlés
  2. Ez annyira nem Malec o_____O Komolyan, sírva ugrok ki az ablakon, elrohanok hozzájuk, és fejbe-verem az egész bagázst........már a könyvben is említésre került (Asszem az egyik Magnus novellában, hogy "...pár centivel magasabb volt Alec-nél, ami szinte soha nem fordult elő, és tökéletesen összepasszoltak..."<<<EZ lenne regény-hű sorozat, de hogy még erre se figyeljenek......nálam itt telt be a pohár @______@
    Eddig reménykedtem, hogy na, valami használhatót össze fognak dobni, de én ezen a ponton jelentem ki határozottan, hogy nem érdekel, mi lesz belőle, én nem fogom nézni, az hótziher! O_____O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt megérteném ha maga a színész nem tetszik... De hogy ezen fennakadj!!
      Jó megmondom őszintén nekem se tetszik olyan túlzottan a szereplőgárda, de azért nem mondom azt hogy szar az egész pár centi miatt. Én inkább majd akkor véleményezek ha láttam pár részt.
      De gondolom nem csak ezen akadtál ki, hanem ez csak a hab a tortán..Szóbal valahol jogos.

      Törlés
    2. Nemcsak ezen.....már amikor a színészeket bemutatták, már akkor elzöldültem.....persze, ha "csak ennyi" lenne, még oké, összeszorítom a szám, és csendben tűrök :"D De jó lett volna, ha legalább erre figyeltek volna......na mindegy. Inkább nem írnám le, hogy mivel van még bajom, reggel lenne, mire végeznék.
      Nem, nem csak a negatívot látom meg, még mielőtt mondanátok. Biztos van pozitív is, csak nehezemre esik meglátni a pozitívat ebben.

      (OFF: Inkább várom a Fallen mozit, mint ezt :D Bár ott meg barna hajú a színésznő, nem fekete.....parókát meg kontaktlencsét remélem ott is ismerik :"D )

      Törlés
    3. Szerintem a filmes Magnus (Godfrey Gao) és ez az Alec annyira összeillenének :D Godfrey (193) pont annyival magasabb Mattnél (188), mint Magnus Alecnél. *sóhajt*

      Törlés
  3. Na, jó el sem hiszem, hogy a magasságon akadtatok fenn. (Nyugodtan kövezzetek meg!) De én mindig is úgy képzeltem, hogy khmm... Alec van alul. (Mármint Magnus a domináns fél.) Viszont az utóbbi képeken, ahol együtt vagy külön vannak, hát nem is tudom olyan, mintha szerepet cseréltek volna. Persze tudom, hogy mindketten férfiak meg minden, fizikailag minden lehetséges és ki tudja?
    De ezen a képen is például, Alec olyan, mintha azt mondaná, azzal az arckifejezéssel, hogy "Igen, ő itt az én kis cukorborsóm." Magnus meg az utóbbi képeken olyan aranyos lett, mint egy kiscica. És mint tudjuk, a boszorkánymesterek nem aranyosak. XD
    (És kétlem, hogy ezt pusztán a magasságuk miatt érzem)
    Persze, ezzel most nem akarok semmibe sem belekötni, mert ezek nem a filmből vannak. Én még mindig bírom őket, és nem érdekel, hogy mennyire nem könyv-hűek, és kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Hogy milyen Malec lesz a sorozatban. JJang!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, az a dominancia (nem csak az ágyra gondolok :P) valóban hiányzik ebből a Magnusból, amit a könyvben megszokhattunk tőle. Ez a mondat az Üvegvárosból totál jellemzi Magnust: "Az összegyűlt árnyvadászok és vérfarkasok közül egy sem akart a 185 centi magas, macskaszemű, mániákusan vigyorgó boszorkánymester útjába állni." Szerintem Magnus karakterének szerves része a magassága, ha mindenki feje fölött ellát, és mindenkire a szó szoros értelmében lenéz, nyilván egyszerűbb pimasznak lennie. Alec könyöktámasznak is használhatná a fejét, ezért hát vicces elképzelni például az első csókjukat. :D

      Törlés
  4. Igazatok van, az új képeken Harry tényleg annyira aranyos :) De ezek csak a forgatás szüneteiben készült képek, nem pedig jelenetek a sorozatból. Szóval a sorozatban még lehet domináns Magnus :D Majd meglátjuk.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem ez a dominancia-dolog eleve egy sztereotípia. Magnus nem domináns a kapcsulatukban, egyszerűen csak erőteljesebb, összetettebb karaktere van, mint Alecnek és nagyobb befolyással bír, meg jóval tapasztaltabb nála. Csakhogy ez nem pár centin fog múlni. Amúgy is, logikusnak tűnik hogy az az izmosabb és arányaiban nagyobb férfi aki árnyvadászként állandóan edz és démonokat öl :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A dominánst én sem úgy értettem, hogy Magnus mindenben elnyomja szegény Alecet :D Alec egyszerűen csak csendes, visszafogott típus, tapasztalatlan. Viszont én úgy képzeltem, hogy a hálószobában egyformán dominánsak és Magnus szereti, ha Alec irányít :) :) :) :)
      Engem nem zavar, hogy Magnus alacsonyabb lesz Alec-nél. Ennél nagyobb probléma ne legyen kettőjükkel, és én akkor már elégedett leszek.

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets