Blogger Widgets

2015. július 22., szerda

Jelmezes promófotó a szereplőkről!


Sziasztok!

Nézzétek csak! Így festenek az Árnyvadászok (na jó, ott van Magnus is) már jelmezben egy friss Shadowhunters promófotón. Balról jobbra Izzy, Clary, Jace, Magnus és Alec. Mit szóltok?

Nagyobb méretért katt!

7 megjegyzés:

  1. Izzy úgy néz ki mint egy go go táncos. 😅

    VálaszTörlés
  2. Egyébként nekem Izz a kedvencem de olyan kétoldalas mert a szobájában rózsaszín cuccokat ír a könyv de amúgy meg egy erős karakter..szóval így nem tudom eldönteni, hogy most milyen is. Bár nekem ez a ruha egyáltalán nem tetszik..a sötét ruhák jobban illenek a karakteréhez. De így összességében a kép jó. :)

    VálaszTörlés
  3. Most már nem bírom magamban tartani, nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem Dom annyira nem Jace... Ezen a képen is olyan, mintha valaki csakúgy random odaállt volna Jace helyére. Nem tudom mi lesz ebből, de a többieket már eléggé megszerettem, a képek alapján is hozzák a szerepüket. Egyedül Dom nekem a fekete lyuk és elgondolkodtam rajta, hogy ha a promoképen így néz ki, akkor milyen lesz majd a sorozatban?
    Amúgy Izzynek tényleg a fekete áll jól.
    Malec pedig... ugye Harry nem azért ül, mert alacsonyabb Mattnél... XD de nem akarok genyó lenni, mert édesek...

    VálaszTörlés
  4. Juj de jó kép! Viszont hogy őszinte legyek a ruhát, amit Clary visel, szívesebben látnám Izzy-n. Szerintem mindkettejüknél mellélőttek ezzel az összeállítással. Isabelle-nek tényleg a sötét színű, szexi ruhák állnak jól, Clary pedig lehet, hogy a sorozatban idősebb, mint a könyvben, de a gyerekes öltözködési stílusát igazán megtarthatták volna. Emlékszem, milyen kényelmetlenül érezte magát, mikor Izzy először ráadott egy dögösebb darabot Magnus bulija előtt. Most meg minden forgatási képen ilyen vadító cuccokban pózol. Na mindegy, ettől függetlenül nagyon imádom ezt a képet! Alec egyszerűen tökéletes (mint minden képen). *__* Engem újra meg újra meg újra lenyűgöz ez a pasi, akárhányszor látom. Magnus annyira édes. Lehetne kicsit színesebb és szeleburdibb a sorozatos megjelenése, de nem panaszkodom, mert egyébként nagyon bejön így is, egyedül azt sajnálom, hogy alacsonyabb, mint Alec. Jace-szel egyetlen bajom van - a haja. Domnak sokkal jobban áll a sötét haj, ez ellen nem tudunk mit tenni. De legalább ne lenne ilyen ecsetfeje. XD Egy normális fazont vághattak volna neki.

    VálaszTörlés
  5. Dom helyes, szexi, meg minden, de ha egy vàllig érő szőke loboncot viselne, nem pedig ilyen 2015-ös pávafiú frizurát, akkor jobban hasonlítana Jace-hez. Clary pedig csini, de alapjáraton nem ilyen sikkes. Sokkal hétköznapibb.

    VálaszTörlés
  6. Hú...nem is tudom hol kezdjem.
    Izzy ebben a cuccban olyan, mint aki épp Vegasban lép fel vmi műsorban, vagy jelmezbálba megy. Ez a ruha egyáltalán nem áll jól neki.
    Clary karaterét vhogy nem igazán találták el. Túl cicababás lett, Clary egyáltalán nem ilyen.
    Dom az egyetlen a szereplők közül, aki semmilyen hatással nincsen rám. Számomra teljesen közömbös.
    Magnus nem rossz :) Bár hiányolom a csillogást :) Azt a csillámport Magnusra kellett volna tenni, nem a kutyára :)
    Matt egyszerűen tökéletes. Bár ő minden képen az :)

    VálaszTörlés
  7. Nem fogom most az egyszer vissza magam.
    Clary-t sosem úgy képzeltem el, mint itt. Most kint a melle. Fulon nem árnyvadászos.
    Jace. Mint Dom? Hát, viccnek is rossz.
    És Izzy.
    Mint egy prostituált.

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets