Blogger Widgets

2015. július 19., vasárnap

3 éves a blog!


Sziasztok!

Ünnepélyes nap ez a mai! A héten léptük át a 3 millió látogatást, ma pedig a 3. születésnapját ünnepli az oldal! Minden évre egy millió látogatás, elképesztő, nem igaz? 

A kép nem az enyém, a forrást láthatjátok, de szerintem passzol :)

Amikor három évvel ezelőtt nyáron elindítottam az oldalt, már blogoltam egy ideje az Árnyvadászokról. De már nyakunkon volt a film, már tudtuk, ki bújhat Clary és Jace bőrébe, az izgalmam pedig addig nőtt, míg végül egy külön blog lett belőle. Akkor született meg az arnyvadaszvilag.blogspot.com, amit egy ideje vegzetereklyei.net címen ismertek.
Az igazán régi motorosok még emlékezhetnek, milyen volt a pillanat, amikor megkaptuk az első forgatási képeket. 
Kicsit ironikus, hogy most egy sor másik forgatási képpel nyakonöntve ünnepelhetjük az oldal 3. születésnapját. Már más Claryvel, más Jace-szel, film helyett sorozattal és egy sor újabb szereplővel és Árnyvadász kötettel... 

De mi állandó: a szeretet és az Árnyvadászok!

Köszönöm mindenkinek ezt a csodálatos három évet, és még sok ilyet! 

Ó, és nyereményjátékkal is ünnepelünk: tiétek lehet a filmborítós Csontváros Kamper Gergely dedikálásával! Részletek holnap, stay tuned! ;)

1 megjegyzés:

  1. Boldog Szülinapot az oldalnak! És sok sok puszi a szerkesztésekért, a bejegyzésekért, információkért és mindenért. Én még újonc vagyok de első látásra beleszerettem az árny világba és lakóiba is. Imádom ezt az oldalt mert mindent egy helyen megtalálok és így sokkal közelebbinek érzem a karaktereket és minket árnyvadászokat is. Persze vannak néha nézeteltérések de hát ez megszokott egy nagy nagy család esetében! :) Mégegyszer nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag! Remélem tovább folytatódik a hagyomány és minden évre jut 1 millió látogató vagy több is. :) :* puszi mindenkinek. <3

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets