Blogger Widgets

2015. június 30., kedd

Hírek vegyesen



Sziasztok!

A héten kezdetét vette a sorozat 4. részének forgatása, ami az eddigiekhez képest még több izgalmat ígér, már csak Kat és McG rejtélyes, és egyben felcsigázó tweetjei miatt is. 
Kat úgy véli, egyre jobban forrósodik a helyzet, míg McG olyan szavakkal dobálózik egy tweeten belül, mint a Trónok harca, szívszorító, senki sincs biztonságban, fájdalom, ki éli túl - szóval csupa olyan szó, amit véletlenül sem szeretnénk rendes mondattá fabrikálni, és helyesen értelmezni (a Trónok harca ugyanis éppen elegendő szívfájdalomról gondoskodott az 5. évad végén).

Mindezek mellett pedig kaptunk egy képet, amin Kat és a dublőre látható a sminkszobában, valamint egy másikat, amin Alberto (Simon) szerepel a szüleivel, akik már nagyon hiányoztak neki, de most végre meglátogatták őt. 





2 megjegyzés:

  1. Most komolyan, én vagyok az egyetlen, aki szerint a dublőr jobban hasonlít Clary-re, mint Kat? XD

    VálaszTörlés
  2. Miért? Hogy néz ki Clary a te képzeletedben? Minden csak ezen múlik. Oké, nem kicsi & nem is szeplős Kat, de nem rossz alap. Olyan casting pedig soha nem lesz, amely mindenkinek meg fog felelni. Ez a sikeres bestsellerek átka. Én sem ilyennek képzelem el Jacet, hanem mint mondjuk egy dögös szőke Abercrombie & Fitch modellt, de ez van.

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets