Blogger Widgets

2014. november 9., vasárnap

Lehetett volna édeshármas?


Sziasztok!

Cassie megkapta a kérdést, amire szerintem a Pokoli szerkezetek olvasásának egy pontján mindannyian kíváncsiak voltunk: ha nincsenek a körülmények, csak Will, Tessa és Jem, és az, hogy gyakorlatilag mindenki szeret mindenkit ebben a hármasban... Élhettek volna együtt egy kapcsolatban, amelyben mindhárman benne lettek volna? 


Cassie válasza:
Nehéz elhinni, hogy a viktoriánus kor közepén, amikor a tisztaság és szűziesség volt az egyik fő erény, amikor a válásról még nem is hallottak, az alsószoknyákról még csak említés szintjén sem lehetett beszélni, és amikor azokat a radikális amerikai nők, akik megtagadták a monogámiát, szinte szolgaszámban kezelték.
Ami Tessát, Willt és Jemet illeti, megvolt bennük annyi tisztelet és szeretet egymás iránt, mindhármuk iránt, hogy szerintem számukra működhetett volna a dolog. De sajnos soha nem volt meg a lehetőségük, hogy mindhárman egyszerre éljenek szabadon. 

2 megjegyzés:

  1. hát nem tudom, furcsa lenne szerintem hogyha Tessa először Willnek majd Jemnek ad csókot. Ez olyan mintha a két fiú smárolna, (jó tudom Malec, de akkor is) valamelyik srácnak biztos nem tetszett volna az ötlet :D
    vagyis nekem tuti nem tetszene ha a barátom először mást, utána engem csókolna meg ><

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets