Blogger Widgets

2014. november 3., hétfő

Jace cameo - Ha esetleg még nem tudjátok, mit vegyetek mellé...


Sziasztok!

Mivel a Könyvmolyképző két könyvtől ingyen szállít, ezért gondoltam, jelzem nektek, hogy közben megjelent Cassie barátnőjének, Holly Blacknek az új könyve, az Átokvetők sorozat második része, aminek a címe: A vörös kesztyű!

És hogy ezt miért írom ki? Nos, azt már emlegettem korábban is, hogy Cassie és Holly előszeretettel írják bele egymás karaktereit a könyveikbe, és igen, igen, igen: az Átokvetők sorozatban Jace tűnik fel, még a régi időkből, amikor a Végzet ereklyéi első három részében jártunk. 
Nem szó szerinti szereplésre kell gondolni, inkább csak megemlítenek egy Jace nevű srácot és vicces utalások születnek a Végzet ereklyéi sorozat világára, cselekményére. 

Van egy az első részben, egy a második részben is. Szóval ha esetleg kíváncsiak vagytok, érdemes lehet a Mennyei tűz mellé párnak választani az ingyenes szállítás érdekében. Csak mondom. :P

A borítókra kattintva eljuttok az egyes kötetek adatlapjára, ahol többek között a fülszöveget is megtaláljátok és beleolvashattok a könyvekbe. (Bár megtévesztő, ez két külön kép, mindkettőre rá tudtok kattintani.)

konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/holly-black-atokvetok-a-feher-macska-6231?ap_id=Deszykonyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/holly-black-atokvetok-2-a-voros-kesztyu-6703?ap_id=Deszy

5 megjegyzés:

  1. Ehh, ha én ezt két nappal előbb tudom :( Egész hétvégén ezen kotlottam, mit rendeljek második könyvnek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi, csak most jutott eszembe. :(

      Törlés
    2. De jön majd még a Magisztérium, megrendelheted amellé. :)

      Törlés
  2. Hát én az Árnyvadász utmutatót rendeltem mellé !! :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets