Blogger Widgets

2014. november 8., szombat

Az utolsó Bane krónikák borítótervek


Sziasztok!

Valószínűleg most utoljára fordulok hozzátok azzal a kérdéssel, hogy hogy tetszenek a Bane krónikák borítótervei. Ugyanis ezek már az utolsó két novellákhoz tartoznak. Mit szóltok?




(az átka az angol félregépelésből fakad, ez javítva lesz a helyesre)

12 megjegyzés:

  1. Ezek nagyon-nagyon szépek! Gratulálok a készítőknek. :)

    VálaszTörlés
  2. A képek szerintem nagyon jók! DE a színeket lecserélném valami olyasmire ami még nem volt. Ezekhez hasonlóak már voltak.

    VálaszTörlés
  3. Ez az első eset, hogy mindegyik tetszik! A 9. -nél talán egy picit változtatnék az árnyalatokon, hogy ne ugyanaz a türkiz legyen az egész, de egyébként gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  4. A New York-i Intézet csatája? Nem úgy van angolul, hogy "The last stand of the New York Institute"? Mert az tudtommal nem ezt jelenti.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem teljesen szó szerint lett fordítva, mert az hülyén hangzott magyarul. Így kicsit szabadabb fordítást kapott a cím. :)

      Törlés
  5. És a "New York-i Intézet utolsó ülése"? Az nem hangzik olyan rosszul, és több értelme is van. (Mondjuk én nagyon utálom ha valamit nem úgy fordítanak le ahogy volt. Mindegy.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csakhogy a stand nem ülést jelent. Kb. azt jelenti, hogy A New York-i Intézet utolsó helytállása.

      Törlés
  6. A New York-i Intézet végső kitartása? Egyébként nagyon tetszenek a borítók! :) Esetleg a másodiknak a sárgáját igazíthatnák a legelső narancssárgájához és akkor körbeérnének a színek. :)

    VálaszTörlés
  7. A végére egész belejöttek a készítők. :P Ha nem lehet majd az igazi borító, szívesen látnám a munkájukat a polcomon a Mesék az Árnyvadász Akadémiáról novellagyűjtemény esetében is.

    VálaszTörlés
  8. Mind a 2 nagyon tetszik gratula nekik !!! :D

    VálaszTörlés
  9. a színeken szerintem is annyit kéne csak változtatni, hogy a türkiz más árnyalatokban legyen, de amúgy jól vannak párosítva és a képek jók :))

    VálaszTörlés
  10. Szerintem a 10. könyv jó úgy, ahogy van. A 9. türkiz színe az, ami nem tetszik. Valahogy nem passzol a piroshoz, és ha a 10. mellé rakjuk, akkor az már túl sok türkiz. Legalábbis szerintem, de ízlések és pofonok. :)
    Végül is mindegy, mert a végleges borító úgyis szép lesz és mint eddig mindegyikkel, ezekkel is elégedett leszek. :D

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets