Blogger Widgets

2013. július 21., vasárnap

Egy éves az oldal!


Sziasztok!

Boldog születésnapot nekünk! 

Igazából tegnap volt egy éves az oldal, ezt egy új adminnal ünnepeltük, Ramóna személyében! A blog keretei között még nem köszöntöttem, csak a Facebook oldalon, de ezt most pótolnám. Rettentően örülök, hogy elvállalta, mert tudom, hogy szívvel-lélekkel szereti az Árnyvadászokat és nagyon tehetséges, ahogyan ezt már a csodálatos képeiből is láthattátok, amelyeket Cassie-nek küldtünk! Biztos vagyok benne, hogy vele az oldal csak még jobb lesz, mint amilyen volt!

Most viszont bepótoljuk a dolgot, immáron 1 napja hivatalosan is egyévesként! 


Gondoltam, ünnepelhetnénk a dolgot egy Facebook kampánnyal!

Ha szereted az oldalt és szeretnél velünk ünnepelni, írd ki a következőt Facebookon:


1 éves az Árnyvadász oldal! Olvassatok ti is Csontvárost!

(és végül osszátok meg a kedvenc posztotok linkjét az oldalról! Ez lehet kimaradt jelenet, egy jó hír, érdekesség, interjú, bármi, amit az oldalon találtok. :D)


Illetve a szülinappal együtt elindul a Csontváros újraolvasás is! Szóval ha a film előtt szeretnétek újraolvasni a könyvet, akkor velünk megtehetitek! Ha esetleg még nem készültetek fel lelkileg :D, semmi pánik, az első egy-két nap bevezető jellegű lesz és a köszönetnyilvánítással illetve a bevezető idézetekkel foglalkozunk majd. 
A részletes programot és az első napi posztot hamarosan hozom!

3 megjegyzés:

  1. Köszönjük, hogy vagytok. Ti ketten lesztek a Hungarian Shadow Moms :) :)

    VálaszTörlés
  2. Biztos nagyon szuperek lesztek!

    VálaszTörlés
  3. Úristen, már 1 éve :O Jó gyorsan, repül az idő :D Akkor, NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK a blognak :) Deszy, köszönjük azt a rengeteg munkát, amit értünk tettél és fogsz is, mert a java még csak most jön :D Biztosan, jó páros lesztek Ramónával :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets