Blogger Widgets

2013. március 28., csütörtök

Kérdezz-felelek

Sziasztok!

Ez a poszt még tegnapra volt tervezve, de kicsit megcsúsztam, illetve az egyik kérdésnek utána kellett még járnom, ezért most hozom a válaszokat.

Tehát akkor a kérdéseitek és a válaszok:

Most akkor hogy van? Először volt a Pokoli Szerkezetek(mármint nem azt írta először, de az előbb történik), aztán a Végzet Ereklyéi, és ezek után fog történni a Sötét Cselek? Vagy a Sötét Cselek a kettő között lesz?
Írás szempontjából a következő a sorrend: Végzet ereklyéi, Pokoli szerkezetek, Sötét cselek
Aszerint, hogy az Árnyvadász világban hogy játszódnak kronologikusan:
1. Pokoli szerkezetek - 1878 (illetve az utolsó rész epilógusa 2008)
2. Végzet ereklyéi - 2007
3. Sötét cselek - 2012

Ezt majd ma még ki fogom pótolni, mert Cassie bejelentette, hogy lesz még Árnyvadász sorozat, de a jelenlegiek ilyen sorrendben követik egymást.

A Csontváros borítóján Halál Ereklyéi van írva, de a Hamuvárosén már Végzet Ereklyéi. Miért?
Ez egy egyszerű nyomdai hiba, idén megjelenik a Csontváros kemény borítóval, azon már helyesen a Végzet ereklyéi lesz.
 
Az oldalon közzétett könyvjelzőkből lehet rendelni? Ha igen milyen módon?
Mogyi könyvjelzőivel kapcsolatban még nem tudok biztosat, de Fayelinn üveglencsés könyvjelzőiből rendelhettek, és más könyvekhez is készít, itt a Facebook oldala: http://www.facebook.com/pages/Fayelinn-%C3%89kszerbirodalma/441747102570596
 
Te olvastad a CP2-t,és én arra lennék kiváncsi, hogy a CP és a CP2 között mennyi idő telik el(mármint történet szempontjából. Egy hét,egy nap?) és, hogy a CP2 mekkora időintervallumot(vagy mit xd) foglal magába?  
Na, ez volt az, aminek bevallom, utána kellett néznem kissé. Egészen pontosan azt nem tudtam, hogy mikor érnek véget a CP eseményei. 
Na, de... Most belekezdtem a CP2-be, és megtaláltam a megoldást. Az egyik helyen azt írják, hogy Cecily néhány hete van az Intézetben, egy másikon pedig hogy majdnem két hónapja edz. Tehát a CP vége óta körülbelül két hónap telt el.
Hogy egészen pontosan mennyi időt ölel fel a CP2... Nehéz a dolog, mert ha nagyon pontos akarok lenni, akkor 161 évet, mivel a Prológus 1847-ben játszódik, az Epilógus pedig 2008-ban. De nyilván nem erre gondoltál... A CP2 eseményei októberben indulnak, és decemberben zárjuk le az egészet. Mondom, nem számítva az Epilógust.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets