Blogger Widgets

2012. december 28., péntek

Lesznek még boszorkánymesterek?

Sziasztok!

Joggal merül fel a kérdés Cassie könyveivel kapcsolatban: Fogunk még megismerni más boszorkánymestereket?


Helló, Cassie! Kíváncsi vagyok, hogy a jövőben megismerünk-e más boszorkánymestereket. Úgy értem, Magnus elképesztő, és nem bánnám azt sem, ha csak ő lenne, vagy ha ő lenne az EGYETLEN szereplő (muhaha, Bane krónikák), de gondolkoztam rajta, hogy sokkal többen kell lenniük.

Cassie válasza:
Tudjátok, az a helyzet, hogy nincs olyan sok boszorkánymester. Lehet, hogy a boszorkánymesterek halhatatlanok, de nem lehetnek gyerekeik. Nem átlagos körülmények kellenek ahhoz, hogy valaki boszorkánymestert teremtsen (ember/démon ügylet). Találkoztunk már Magnusszal, Caterina Loss-szal és Ragnor Fell-lel, és nem azt mondom, hogy csak három boszorkánymester van a világon, de nincsen túl sok. Ennek ellenére találkozunk majd többel is.

4 megjegyzés:

  1. lehet ,hogy buta kérdés de ugyebár minden boszorkánymestenek van vmi ismertető jele ,Magnusnak mi az?vki meg tudná mondani?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik a szeme: macskaszerű, sárgás-zöldes szemei vannak, függőleges pupillákkal. A másik pedig, hogy nincsen köldöke. :)

      Törlés
  2. De a Hamuváros elején is van az a fiatal boszorkánymester (a nevére nem emlékszem), szóval már négyet megemlít Cassie. :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets