Blogger Widgets

2016. január 9., szombat

Új részlet a sorozatból - Videó


Sziasztok!

Kaptunk egy új részletet a Shadowhunters első részéből. És igen, megint csak eltér kicsit a könyvtől: Jocelyn irónt ajándékoz Clarynek. 


7 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy most velem van a baj, de ezen nem igazán akadtam ki. :D Behoztak egy új, néhány néző számára, aki nem olvasta könyvet, és most már megemlítették. Későbbiekben kevesebb kell az elmagyarázásával foglalkozni, és nem egyszerre akarnak mindent az ember fejébe tuszkolni. Számomra nem akkorra logikai bukfenc, mint a filmben mondjuk a portál.... :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez csupán tárgyilagos megjegyzés volt, hogy zavar-e a változtatás, azt mindenki eldöntheti maga. :)

      Törlés
    2. Igen, csak mindenképpen meg akartam osztani , hogy ez a változtatás nem is annyira felesleges talán... A legtöbben, ha már csak a változtatás szót hallják ki akadnak és előre leírják a sorozatot, sajnos :(

      Törlés
  2. A könyvben Clary 15 éves volt így oké, hogy az anyja nem akarta még őt beavatni. Itt 18, így érthető, hogy az anyja elérkezettnek látja rá az időt csak Clary nem veszi komolyan/más eltereli a figyelmét... Szerintem így ezért ez nem baj.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Szeretnèm megkèrdezni hogy Magyarországon magyar nyelven mikor fogják adni? A választ előte is köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Én meg azt szeretném kérdezni, hogy lesz-e valaki aki majd azonnal forditja a részeket magyar feliratra, amint kijönnek... Vagyis mondjuk pár nap után, nem amikor már több rész kint van angolul.. Köszönöm :)

    VálaszTörlés
  5. Elvileg Kissoreg fogja fordítani :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets