Blogger Widgets

2016. január 20., szerda

A harmadik rész promója


Sziasztok!

Megérkezett a Shadowhunters harmadik részének promója is:


10 megjegyzés:

  1. Pont tegnap néztem meg feliratosan az első két részt, és hát óriásit csalódtam benne. Pozitív irányban :D régen nagyon szerettem a történetet, de a hatodik részre ellaposodtak a szereplők, főleg Jace-t utáltam meg a legjobban, aztán meg Clary-t is. De a sorozat visszahozta nekem azt amiért először beleszerettem a könyvbe is. Szóval tetszett. Remélem lesz 2. évada is és 3. meg 4. dik is és így tovább. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is óriásit csalódtam benne, de sajnos negatív irányban. A szereplők külsejével és a változtatásokkal már rég megbékéltem, nem is ezekkel volt bajom, hanem az egésznek a képi világával. Valahogy annyira bénára sikeredett. Sokszor csak nevettem rajta, hogy de hülyén néznek ki a démonok, vagy hogy a Néma Testvérek maszkja olyan mint valami halloweeni béna álarc vagy hogy egyes színészek mennyire tehetségtelenek, főleg Kat.
      Eléggé sorozatfüggő vagyok és mostanában láttam néhány nagyon jól megcsinált sorozatot és lehet csak azokhoz képest tűnik nekem ez nagyon gagyinak :)
      Azért kíváncsi vagyok mi lesz belőle, az 1. évadot biztosan végignézem, aztán majd meglátom.

      Törlés
    2. Teljesen egyetértek. Nekem még az szúrt szemet, hogy valamiért Clary egèsz végig 2 méteres tűsarkúban rohangált...

      Törlés
    3. A látványvilág szerintem is gagyi, de annyira, hogy néha már úgy éreztem, hogy egy zs-kategóriás horrorfilmet nézek... Nem sikerült még megbékélnem minden változtatással(pl. Valentine Csernobilban, high-tech Intézet és hasonlók), de talán ez is jobban menne, ha legalább bele tudnám élni magamat a történetbe. (Amiben egyébkén Clary tényleg nagyrészt tűsarkúban rohangál és hisztizik. ) Szóval ez így rettenetesen illúzióromboló! :(

      Törlés
  2. A harmadik rész mikor lesz?

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Egyetertek veletek en is nagyot csalodtam . Az egesz sorozat latvanya valami borzalom emelett pedig meg a szineszek is szornyuek! Kiveve Matthew Daddariot , igazabol o az egyetlen akinek van tehetsege a szineszkedeshez! Amugy mikor jon a harmadik resz? Holnap ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is Matt az egyetlen, aki pozitívan értékelhető az egész sorozatban :)
      26-án lesz a köv rész elvileg. Én legalábbis úgy gondolom.

      Törlés
  6. Hat igen, nekem is egy nagy csalodas volt.. oke, tudtam hogy valtoztatnak, de nem gondoltam hogy ennyire.. a konyvhoz mar semmi koze. A karakterek tetsuettek meg az elejen, tokre orultem hogy hasonlitanak az elkepzeleseimhez, nem ugy mint a filmben.. de az hogy mind zehetsegtelen.. Jace karaktereben nagyot csalodzam, Izzy kozonseges,Clary meg bena..

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets