Blogger Widgets

2015. november 19., csütörtök

A TLH-ra még egy kicsit várni kell


Sziasztok!

Cassie újfent kapott kérdést a következő két Árnyvadász sorozat megjelenéseivel kapcsolatban, így elárulta azt is, hogy egyelőre semmi sincs kőbe vésve. (Kivéve persze a Lady Midnightot, ami jön márciusban.)

A terv mindenesetre egyelőre így néz ki: 

2016 TDA 1
2017 TDA 2
? TLH 1
? TDA 3 

Szóval ahogy láthatjátok, erősem kérdőjeles mi hogyan következik, viszont az már változás, hogy nem teljesen felváltva kapjuk a sorozatokat - azaz nem TDA 1, TLH 1, TDA 2, TLH 2, TDA 3, TLH 3 a sorrend (mint ahogy a TMI második három része és a TID ment). Ez azt is jelenti, hogy a sorozatok közötti összefüggések is kicsit másként lesznek majd megoldva valószínűleg. 

Illetve azt is jelenti, hogy jövő évben biztosan nem lesz két Árnyvadász regény. 

Cassie most is, ahogy korábban is már, elmondta, hogy azért sem szerette volna, hogy be legyenek ütemezve az időpontok, mert szeretne egy kis kreatív szabadságot. Néhány éve már konkrét megjelenési időpontokra írt, és most szeretne egy kis pihenőt a mókuskerékből. Persze hozzátette, hogy ennek ellenére nem kell attól félni, hogy nem halad az írással, mert munkamániás, és egész nap ír. Egyszerűen csak szeretné, ha nem lenne jó előre kőbe vésve, hogyan kell haladnia és mikorra kell elkészülnie. 

Ez tehát egyelőre azt jelenti, hogy jövőre érkezik a Lady Midnight és a Magisztérium sorozat harmadik része, más regényre viszont nem számíthatunk. 

2017-re várható a Lady Midnight folytatása, ám hogy abban az évben várható-e a TLH első része, az még kérdés - valószínűleg attól függ, Cassie hogy halad. Azt már tudjuk, hogy a TDA mellett már a TLH-t is írja, hiszen kaptunk is már belőle egy-egy rövidke részletet. Mindenesetre 2017-nél előbb biztosan nem számíthatunk rá. A kiadó várja 2017-re, náluk ez az időpont, és Cassie sem zárja ki, hogy már akkor jön - szóval szurkoljunk! 

Közben pedig folytatódni fog a Magisztérium is, hiszen Cassie és Holly évi egy könyvre terveznek, ami szeptember környékén jelenik meg, szóval nem kizárt, hogy 2017-ben akár 3 Cassandra Clare regény is megjelenik majd. 

Hogy mellette számíthatunk-e még kiegészítő projektekre - mint pl. a Bane krónikák és az Árnyvadász Akadémia -, egyelőre szintén nem tudjuk. Cassandra Jeannel karöltve már dolgoznak egy ideje a Kör történetét elmesélő képregényen, de egyelőre pontosabb megjelenési infó nincs róla. (Ráadásul bizonyos részeket beleírtak a novellákba is.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets