Blogger Widgets

2015. április 15., szerda

Robbie nem lesz Simon...


Sziasztok!

A Rama's Screen készített egy interjút Robert Sheehannel a legújabb filmje kapcsán, és az interjú végén a készülő Shadowhunters sorozatra is kitértek. 



RS: Nem tudom, hallottál-e róla, hogy az ABC Family dolgozik a Shadowhunters sorozaton, ami a Mortal Instruments alapján készül, amiben te is szerepeltél. 
Robert Sheehan: Igen, hallottam. 

RS: Jobban örülnél, ha a filmek folytatódtak volna a nagyképernyőn ahelyett, hogy a tévében láthatjuk majd?
Robert Sheehan: Hát persze, már megvoltak a terveink is a második filmre. Azt hiszem, ami történt, az annak köszönhető, hogy az első film nem hozott elég bevételt ahhoz, hogy fedezze a második költségeit, érted. Úgyhogy gáz, mind három filmre írtunk alá. Tudod, mindig rossz, amikor egy terv nem jön össze, de azok, akiknél a jogok vannak, a Constantin Films, akik most a TV shown dolgoznak, nagyon-nagyon okosak, hogy újragondolják az egészet, és így megadhatnak a rajongóknak egy újabb megtestesülést, ami miatt izgatottak lehetnek. 

Ugyan az interjúban ez nem hangzik el, azért abból, ahogy Robbie a sorozatról beszélt, elég jól kitűnik, hogy nincs kapcsolatban a sorozat készítőivel, tehát jó eséllyel nem tér már vissza Simonként. Sajnálatos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets