Blogger Widgets

2014. november 20., csütörtök

Az első TDA virágos kártya részlettel


Sziasztok!

Megkaptuk az első virágos kártyát a The Dark Artifices sorozathoz, Mark Blackthornét. A dolgok most már sokkal érdekesebbé válnak, hiszen egy-egy szóból és virágból is olyasmiket tudhatunk meg a jövőbeli karakterekről, amelyeket eddig nem. Mark nem konkrét virágot kapott, hanem rózsaleveleket, ezeknek a jelentése pedig: "Kérlek, higgy nekem"

A kártya mellé kaptunk egy részletet is, de előre szólok CoHF spoiler!
Részlet a folytatásban!


"- Valóban? - kérdezte Mark. - Ez az otthonom? - Emmára nézett. - Neked mondhatom ezt, mert nem vagy Blackthorn. Nem folyik Blackthorn vér az ereidben. Éveket töltöttem a Tündérek földjén, és elmondhatom, az egy olyan hely, ahol a halandó vért tűzzé alakítják. Olyan gyönyörű és borzalmas hely, amilyet csak itt el tudnak képzelni. Lovagoltam a Vadűzéssel. Szabad utat törtem magamnak a csillagok között és túlszárnyaltam a szelet is. És most azt kérik tőlem, hogy megint a földön járjak.
- Oda tartozol, ahol szeretnek - felete Emma. Ez olyasmi volt, amit az édesapja mondott neki mindig, valami, amiben mindig is hitt. Ő maga ide tartozott, mert Jules szerette és a gyerekek szerették. - A Tündérek szerettek?
Hirtelen árnyék ereszkedett Mark szemére, mintha csak egy függöny húzódott volna be egy sötét szobában."




7 megjegyzés:

  1. Nem tudjátok, hogy Cassandra Jean miért rajzolja át a TID-es képeket? (a tumblr-jén láttam)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak Will-ét rajzolta át, a többit pedig újraszínezte, hogy passzoljanak egymáshoz. Gondolom ez az új színezés jobban tetszett neki, szóval azért váltott közben.

      Törlés
  2. Cassandra úgy látom, hogy ugyanarról a modellről másolja Sebastiant is meg ezek szerint itt Markot is - Benjamin Jarvisról. Ezt a képet erről: http://38.media.tumblr.com/tumblr_makvecOL1s1rb5vl8o1_500.jpg
    Sebastiant meg erről: http://www.pinterest.com/pin/454441418622709514/ meg http://www.pinterest.com/pin/454441418622709396/

    VálaszTörlés
  3. Ez gyönyörű!!! Deszy majd kirakod az újraszínezett rajzokat is? Vagy hol tudom megtalálni magamtól Cassandra Jean rajzait?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cassandrajean.tumbrl.com vagy itt a virágos kártya címszó alatt vagy http://hu.shadowhunters.wikia.com/wiki/Cassandra_Jean

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets