Blogger Widgets

2014. október 28., kedd

Mától előrendelhető lesz a CoHF


Sziasztok!

Információim szerint ma valamikor napközben előrendelhetővé válik majd a Mennyei tűz városa! 

Amint észreveszem, ki fogom írni, mindenesetre addig is gondoltam, ezt az infót is kiírom nektek. A lenti linkekre kattintva tehát előrendelhetitek a CoHF-et! 

Ami fontos lehet a rendelésnél:
  • A Mennyei tűz városa Elit Team könyv, ami azt jelenti, hogy a mostani a kiadói megjelenés lesz, a könyvesboltokba kb. egy hónappal később kerül majd, azaz jelen állás szerint valamikor december eleje-közepe felé. (A hivatalos bolti megjelenés 12.05. De nyilván ez a bolttól függően is változhat.) Azaz ha hamar akarjátok olvasni, akkor a kiadótól beszerezni gyorsabb.
  • Az Elit Team kötetekre nagyobb a kedvezmény, 21% az előrendelésnél.
  • Az Elit Team kötetek sorszámozottan érkeznek a "gazdáikhoz". :)
  • A mostani ajándék a könyv mellé Elit Team papírtáska.
  • Két könyvtől ingyen szállítanak, ezért ha szeretnétek kikerülni a postaköltséget, rendeljetek mellé még egy könyvet! (Ha másik előrendelhető könyvet tesztek mellé, akkor a későbbi megjelenés időpontjában kapjátok meg mindkét könyvet, ha már mindkettő megjelent.)
  • Ami még fontos: az előjegyzés nem előrendelés. Tehát amíg előjegyzés a könyv státusza, addig nem tudjátok rendelni (remélhetőleg ez fog ma változni), illetve mellé másodiknak csak már előrendelhető és rendelhető könyveket pakolhattok, előjegyezhetőt nem. 


http://bit.ly/mennyeituz-puha

3 megjegyzés:

  1. és ha most előjegyzem mikor érkezik meg? vagy ez tulajdonképpen hogy is működik?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az előjegyzés csak az igény, hogy rendelnéd... Ha előjegyzed, kapsz majd egy e-mailt, mikor előrendelhető lesz. Ha előrendeled, akkor majd akkor kapod meg, mikor már rendelhető a könyv, csak pl a sorszámnál ez sokat számít, hogy hányadiknak rendelted... :D

      Törlés
  2. Most néztem, még nem rendelhető :-(

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets