Blogger Widgets

2013. november 29., péntek

Olvassuk együtt a CP2-t! - 1. nap


Sziasztok!

Annak idején készítettem egy kis összefoglalót a Clockwork Princess minden fejezetéhez. Most, hogy magyarul is megjelent, gondoltam, lehozom őket az oldalon is. 
Ha valaki még nem olvassa a könyvet, természetesen SPOILER!

Prológus

A kis Will minden erejét bevetve, magányosan edz. Közben megjelenik Charlotte, aki már egy ideje keresi a fiút, és bejelenti, hogy megjött az új lakó, Jem. Will nem túl barátságos vele, hozza szokásos morgó formáját. És bár Charlotte próbálja megvédeni Will felvágott nyelvével szemben, végül kiderül, hogy az igyekezet teljesen felesleges.
Jem ugyanis tökéletesen alkalmas rá, hogy megvédje magát. És amikor végül kiderül, hogy Jem haldoklik, Willben valami megváltozik. Beleegyezik, hogy együtt gyakorolják a késdobálást - ami Jemnek jól megy, Willnek pedig kevésbé -, és ezzel kezdetét veszi kettejük barátsága.

1. fejezet
Tessa az esküvőre készülődik, épp a ruháját próbálja. Közben Will és Cecily együtt edzenek, és Cecily
próbálja meggyőzni Willt, hogy írjon levelet a szüleiknek - sikertelenül.
Közben váratlanul beállít az Intézetbe Gabriel, és közli, hogy az apjuk, Benedict a démonhimlő hatására egy hatalmas féreggé változott.
Cecilyt és Tessát otthon akarják hagyni, de hajthatatlanok.

A fejezet egy a konzulnak írt levéllel zárul, ami arról szól, hogy Charlotte-ra gondoltak, amikor szóba került, ki legyen az új konzol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets